Aanmelden voor SAMA Early Adopters

SAMA is een mobiele applicatie voor Android. Ben jij al bekend met een roulerende spaarkring AKA kasmoni? Dan werken we graag met jou samen om van SAMA app een succes te maken. Meld je nu aan om gebruik te maken van onze besloten 1e release.

We zijn de interne testfase voorbij. De volgende stap is om meer mensen het gemak te laten ervaren van een online, transparantie spaarkring. Om op schema te blijven met onze verdere ontwikkelingsplannen geven wij de community die dit systeem al kent en er actief mee is, voor een bepaalde tijd de gelegenheid om zich aan te melden voor de beschikbare plekken.

Meld je hieronder aan met het Gmail e-mailadres waarmee je je Android mobiel gebruikt. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging om als een van de eerste mensen gebruik te maken van de app.

Wij zijn erg enthousiast dat we nu dit punt hebben bereikt en kijken ernaar uit om samen met jou SAMA verder te ontwikkelen en jullie feedback te ontvangen. Samen maken wij dit oude, maar erg waardevolle spaarsysteem ready voor de komende generaties.

Let op!

Je kunt alleen een spaarkring vormen met mensen die de app ook hebben. Spoor je vrienden en familieleden dus snel aan om op tijd aan te melden voordat er geen plekken meer zijn. Alleen dan kun je samen SAMA gebruiken om te sparen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar doordat wij de app eerst alleen met een kleine groep spaarders willen door ontwikkelen.

Meld iedereen in groep daarom zo snel mogelijk aan.

Meld je aan voor SAMA Early Adopters

*We gebruiken je gegevens alleen voor het goed functioneren van de app en om je op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.*